nedeľa 18. januára 2015

Starosta Hainburgu podporil slovenského kandidáta

Josef Zeitelhofer, Hainburger BürgermeisterO niekoľko dní dôjde v našom meste k dôležitému rozhodnutiu na ďalších päť rokov. V obecných voľbách dňa 25. januára 2015 rozhodujete, kto dostane možnosť riadiť mesto Hainburg an der Donau a bude mať Vašu dôveru do blízkej budúcnosti.

Ako starosta som počas posledných rokov s mojimi kolegyňami a kolegami z Ľudovej strany (ÖVP) Hainburg presadil mnohé zámery a projekty pre naše krásne a hodnotné mesto. Napriek ťažkým ekonomickým časom sa nám podarilo zabezpečiť rozvoj kvality života v meste. 

Už v najbližšom čase čaká na nové vedenie mesta veľké množstvo výziev a úloh ako sú napr. dostavba školy, starostlivosť o deti (družina pre školákov - Hort, trieda pre najmenších od 1 do 2,5 roka - jasle) a oživenie mesta (služby, turizmus). Tieto projekty treba naďalej úspešne presadzovať, preto potrebujeme opäť angažovaných a skúsených zástupcov obyvateľov a taktiež mať jasné vzťahy v mestskom zastupiteľstve. 

Rád by som s mojim tímom pokračoval v rozvíjaní nášho mesta, preto Vás prosím o podporu v komunálnych voľbách. Dňa 25. januára 2015 môžete voliť ako občania EÚ, ktorí v deň volieb dosiahli 16. rok života a boli zapísaní v zozname voličov nášho mesta (o tejto skutočnosti ste boli poštou informovaní). Využite možnosť Vašim preferenčným hlasovacím lístkom odovzdať dôveru priamo Vašej kandidátke alebo Vášmu kandidátovi. 

S radosťou Vám môžem oznámiť, že za Ľudovú stranu Hainburg kandiduje aj pán Rastislav Pavlík. Rastislav je dnes aktívny v rodičovskej rade škôlky na Burgenlandstraße a vďaka nemu sme sa mohli stretnúť pri punči. Mnohí rodičia ho poznajú aj z magazínu pre rodičov www.rodinka.sk, ktorý spolu s manželskou pred 15-timi rokmi založil. 

Pre následujúce obdobie s ním počítam, aby „vytváral mosty“ medzi naším mestom a slovenskými obyvateľmi v ňom. 

Za Vašu preukázateľnú dôveru Vám už dnes ďakujem a uisťujem Vás z celého srdca, že s mojím tímom budem naďalej pracovať pre blaho nášho pekného mesta. 

So srdečným pozdravom 
Váš starosta 
                                        Josef Zeitelhofer

P.S.:  V prípade záujmu môžete p. Pavlíkovi na priloženom hlasovacom lístku odovzdať Váš preferenčný hlas. Hlasovací lístok môžete jednoducho vložiť do hlasovacej obálky (vo volebnej miestnosti alebo poštou), tým je Váš preferenčný hlas platný. Ďakujem! 

Ďalšie informácie k voľbám nájdete aj na www.hainburg.sk

2 komentáre:

  1. pred volbami mozno nie je na skodu starostlive premyslenie si svojej volby :-). hainburg ma veduce postavnie v znecisteni ovzdusia (2010, 2011 prekrocenie povoleneho limitu) a to v celom dolnom rakusku. tento faktor ma zavazny vplyv na zdravie (hlavne deti) okrem ineho i na vyvoj astmy. treba sa pozorne pozriet na temy / priority polit. stran / kandidatov, ktore budu nasledujuich 5 rokov reprezentovat dalsi vyvoj mesta ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No, problem je, ze znecistenie ide z Bratislavy. Potom je tu Steinbruch v katastri Bad Deutsch-Altenburgu, a doprava cez mesto. Lokalny politik bez prepojenia na Dolne Rakusko a Slovensko s tym sam nic neurobi....
    http://www.meinbezirk.at/bruck-an-der-leitha/chronik/hainburg-44-tage-zu-viel-feinstaub-d125610.html

    OdpovedaťOdstrániť